RenoMa voor piekfijne schilder- en behangwerken

0474 02 81 03 Contacteer ons

Een zorgvuldige voorbereiding voor een perfect resultaat

RenoMa is in de eerste plaats uw partner bij uitstek voor schilderwerken binnen in uw huis , winkelpand of bedrijf. Wij nemen onze job zeer ter harte: wij willen u een mooi resultaat opleveren dat bovendien duurzaam is. En wat dat betreft, komt het er op aan om de juiste voorbereidende werken te doen. Want daaraan herkent u een échte stielman. Voor de eigenlijke schilderwerken van start gaan, kijken we dus eerst na of uw muren mooi egaal zijn. Indien nodig werken we de muren hier en daar bij. We voeren kleine pleisterwerken uit en schuren ze lichtjes af om een glad oppervlak te verkrijgen.

Schilder- en behangwerken uit de kunst

Voor de afwerking van uw muren bent u bij RenoMa zonder meer aan het juiste adres. Door onze opleiding beschikken wij over een ruime kennis van schilder- en behangtechnieken. We kunnen u bijgevolg een brede waaier van mogelijkheden voorstellen.

Dankzij onze ervaring en knowhow hebben we ook een grote materiaal- en productkennis. We kunnen u deskundig adviseren welke verf bijvoorbeeld aangewezen is voor vochtige ruimtes als wasplaatsen en badkamers. Heeft u een bepaalde schildertechniek in gedachten? Laat het ons weten: we bekijken of uw muren zich daartoe lenen. Verkiest u om ze te laten behangen? Dat kan uiteraard. We werken met effen behangpapier en met papier met een patroon. Maar ook met vlies- en vinylbehang en met behang uit kunststof of glasvezel.

In elk geval gebruiken we steeds hoogwaardige materialen. Voeg daar onze gedetailleerde afwerking aan toe en onze binnenwerken geven uw woning of bedrijf weer hun oorspronkelijke frisse uitstraling.

Overweegt u om uw huis te laten schilderen of behangen? 

Maak dan een afspraak met RenoMa uit Dendermonde. Wij komen graag bij u ter plaatse om de werken te bespreken en een gratis offerte op te maken.

Contacteer ons