Doeltreffende isolatiewerken door RenoMa

0474 02 81 03 Contacteer ons

Isoleren, een wijze beslissing

Heeft u een oud huis gekocht dat onvoldoende geïsoleerd is? Of bent u alle isolatietechnieken tegen elkaar aan het afwegen voor uw nieuwbouwwoning? Dat is een goede zaak want een degelijk geïsoleerd huis biedt meer dan één voordeel. Ten eerste creëert het een aangenaam en stabiel binnenklimaat wat uiteraard heel comfortabel is. En ten tweede loont die inspanning ook op financieel vlak. Omdat het een daling van uw energieverbruik en dus ook van uw energiefactuur betekent. Daarnaast krijgt uw woning dankzij een goede isolatie een gunstigere EPC-score. En dat vertaalt zich in een meerwaarde voor uw huis. Interessant dus als u op een dag besluit om uw eigendom te verhuren of te verkopen.

Reken op de ruime ervaring

Als het op isoleren aankomt, dan weten wij bij RenoMa van wanten. Wij hebben al heel wat gedeeltelijke of volledige isolatieprojecten achter de rug en staan u dus met raad en daad bij. Concreet wilt dat zeggen dat wij met plezier bij u langskomen om uw opdracht in detail te bespreken.

Eigenlijk is de eerste prioriteit de isolatie van uw dak. Warme lucht stijgt en de meeste warmte gaat dan ook verloren via het dak. Bij een zolderisolatie isoleren we met andere woorden in eerste instantie het dak. Maar voor een optimaal resultaat pakken we best ook de vloer en eventueel de muren aan. Bovendien isoleren we de vloeren tussen de verdiepingen én uw binnen- en buitenmuren.

Vakkundige isolatiewerken, binnen en buiten

Wij zijn vertrouwd met alle isolatiematerialen maar spitsen ons advies eerlijk en correct toe op uw specifieke opdracht. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de kwaliteitsvolle materialen waarmee wij werken:

  • minerale isolatiematerialen zoals rotswol en glaswol: brandveilig en geluidswerend

  • chemische materialen zoals PUR- en PIR-platen: thermisch isolerend en waterbestendig (geschikt voor badkamers)

  • spuitkurk: een ecologisch product bestaande uit natuurlijke kurkkorrels dat toegepast wordt op binnen- en buitenmuren, geluids- en brandwerend, beschikbaar in diverse kleuren

Nood aan deskundig advies voor de isolatie van uw huis in dendermonde of omstreken? 

Neem contact op met RenoMa voor een afspraak en een vrijblijvende prijsopgave.

Contacteer ons