RenoMa, uw specialist voor alle binnenafwerking met Gyproc

0474 02 81 03 Contacteer ons

Gyproc-werken voor nieuwbouw en renovatie

Bent u volop in de weer met de voorbereiding van een nieuwbouwconstructie? Of denkt u er aan om uw zolder in te richten? Dan komt een aannemer met ervaring in Gyproc-werken – zoals RenoMa – als geroepen! Wij hebben veel expertise in de plaatsing van valse wanden en verlaagde plafonds, zowel voor verbouwingen als voor nieuwbouwprojecten. Vanuit onze thuisbasis in Dendermonde stellen wij onze diensten voor aan bedrijven en particulieren in de volledige regio.

Gyproc voor diverse toepassingen

Volwaardige kamers op de zolder, een aparte archiefruimte op kantoor, de printers en eventuele etiketteer- en frankeermachines in een eigen lokaal zodat uw medewerkers niet gestoord worden door het lawaai … Dat kan snel en eenvoudig met Gyproc.
Bij RenoMa zjin wij gespecialiseerd in de verwerking van Gyproc-gipsplaten voor scheidingswanden en plafonds. Het is een dankbaar materiaal omdat het tal van voordelen biedt. Het is brandwerend en dus uiterst veilig, bijvoorbeeld voor het gebruik in een opslagplaats of op zolder. Gyproc is ook geluidswerend en thermisch isolerend. Voor de constructie van valse wanden kunnen de bouwplaten van Gyproc immers gecombineerd worden met een isolerende tussenlaag van rotswol of een ander isolatiemateriaal.

Wij zorgen voor de feilloze plaatsing van de Gyproc-bouwplaten op de metalen profielen en werken ze netjes af met stuc. Zodat ze in perfecte staat zijn voor de volgende stap: schilderen of behangen.

op zoek naar een vakman voor gyproc-werken? 

Vertrouw dan op RenoMa uit Dendermonde. Contacteer ons via het contactformulier op deze website voor info en een afspraak.

Contacteer ons